Hvordan bliver jeg så rig hurtigt?

Der er mange måder at blive rig på, desværre indeholder de fleste af dem enten en stor portion held, såsom at vinde i Lotto, sætte penge på aktier der skyder mange tusind procent op i værdi eller arve en stor formue. Hurtigt er også et svært begreb at have med indover når det handler om at forøge sin formue.

For langt de fleste er rigdom noget der kommer langsomt og kun ved fornuftig administration af ens penge. Mange indbetaler løbende på en pensionsordning som man får udbetalt senere i livet – denne når oftest en betydelig størrelse der rent teknisk gør de fleste til millionærer, hvis man bare sådan udenom skattesystemet kunne få det hele.

Desværre findes der ingen hurtig vej til penge og rigdom der er sikker. Den sikreste vej er derfor at spare op og investere. Så hvis man ser på det helt nøgtern, så kan alle opnå rigdom ved at følge de her 2, meget simple, trin:

  1. Brug mindre end du tjener
  2. Invester forskellen

Denne blog og specielt de næste mange indlæg skal belyse hvordan disse to trin kan hjælpe dig på vej mod rigdom. Det er faktisk utroligt simpelt, jo større forskel på indkomst og udgifter, jo hurtigere går det da man lader renters rente arbejde for en.

Opskriften er simpel, men det betyder ikke at det er let. Jeg håber at denne blog vil være med til at inspirere dig til at tage på en finansiel rejse mod at have større frihed i økonomien.

Skriv en kommentar